Senaste bilder i mobilen

Vardag / Permalink / 0
I onsdags börja jag dagen med ett pass på gymmet 6:45. Sen efter det tog jag en handling på ICA, när jag ändå var nere på stan. Sen satte jag igång och plugga och efter det hade jag en labb i skolan. Sen efter det mötte jag upp fadderiet för att planera *Trumvirvel* SKIFTET som är nu nästa vecka.
Sen gjorde jag ett litet hemligt uppdrag med de andra generalerna.
 
I torsdags var jag i skolan på förmiddagen och sen satt jag med några från klassen på Brödernas. Fick kanske inte jättemycket gjort men solen tittade fram, så vad gör man inte. Sen kom Jonas hem till mig och vi hade burgarkväll. SÅ efterlängtat! 
I fredags börja min morgon i spinningsalen, herregud var jobbigt det var. Ni skulle se mitt tomat-face efteråt! Efter det var vi hela klassen ute i skogen och spekulera och titta på stenar/skogen/berg/marktyp mm. SÅ underbart i detta väder. Jag hann precis hem till menyprovningen på Butlers, deras nya dessert säger jag bara! ÄT DEN! Sen efter det mötte jag upp Lollo, Amanda x2 & Emma för att ligga i parken och sola. SÅ najs, 26 grader, helt sjukt! 
 
PÅ kvällen blev jag bortskämd med detta över, helt otroligt duktig är den där Alicia. Hon fyllde år för någon vecka sen, så vi fira henne jag och några fina vänner. Det var superduper mysigt och gott. 
I lördags gick jag först upp och pluggade till mitt litteraturseminarium och efter det hängde jag i parken med Lollo (haha en annan Lollo), Sabina och Alicia. Får sånt sug efter sommaren, ge mig mer värme och mer sol! Det var iallafall jättehärligt. Sen gick jag till JOBBET och jobbade till 23,45 och sen gick jag till TrädgårN, LYX att kunna gå dit direkt efter jobbet och mötta upp massa klassisar ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
 
Till top