En helg i Trosa

Vardag / Permalink / 0
I lördags gick mitt tåg 8.40 till Trosa för att möta upp Emma som redan var där. Vi börja dagen med att gå på marknaden som höll hus i hela Trosa och sen tog vi en lunch på "Tre små rum" det är så mysigt där! Kevin kom och gjorde oss sällskap en sväng också. 
Sen titta vi på Å-racet som ägde rum i ån. Haha det var så kul att se, vi missa ju racet som var i Söderköping sist vi var där. Kul också att Emmas pappa var en av de första 10.
 
Sen hängde vi på Emmas familjs innegård med hennes familj. Det var så varmt och skönt! Sen tog vi en powernap och sen gjorde vi oss iordning för kvällen. 
Vi tog ett glas bubbel på innegården och snacka om skollivet och att sommaren faktiskt är här nu. Vi är så nöjda och stolta att vi klara vår B-uppsats som också var på engelska. Minns att detta moment var en av anledningarna till att jag faktiskt trodde att jag INTE skulle klara denna utbildning. MEN DEN ÄR GJORD! & det var absolut värd att fira. 
Det blev såklart lite stressigt så vi sprang förbi konsum för att handla lite till grillen och sen "garva" vi oss fram till Emma & Kevins kompisar som höll i middagen. Det var så trevligt och kul att träffa nya människor, känns inte som det varit så mycket nytt folk på senaste tiden så det var kul. 
Det bjöds på trerätters och det var så gott! Satt ute hela kvällen på deras utedäck och sen gick vi ut och dansa på Tullen. Det var kul, men väääldigt mycket folk. Efter Tullen gick vi tillbaks till utedäcket och babbla på i några timmar till. Supermysig helg med min favorit Emma. Så tacksam för henne♥
 
Till top