Lördags kväll

Vardag / Permalink / 0

Hej!! Gårdagen var så himla sjukt jäkla bra!!! föra först hemma hos Kenta(?) och där va typ några som gick i 3an på vårt program förra året. Lekte massa lekar och blablabla,Sen in i taxin till puls, och där blev kvällen bara bättre och bättre. Avslutades med att jag sen när det stängde åkte till Jonas. Idag har man väl mått lite sisådär, men nu börjar man piggna till iallafall!! 
Var på ikea och handla det sista till mitt rum med. Skönt. Nu GODNATT. 
 
Juste vad tycker ni om BB? Kul med en förändring,trotts att man inte förstår hälften. 
 

Lördag

Vardag / Permalink / 0
Godkväll!! Gårdagen blev en riktigt lyckad fest!! somnade sen breve den bästa, mitt hjärta♥  Idag har vi kollat fälttävlan på tv, då det är VM nu. Sen hem, fixa hästen, duscha och sen vidare hem till Lollo. Ikväll blir det alltså första utgången här i stan med Lollo och Hannis, så himla kul ska det bli!! Taggade till hundra, och vi kör även på med klackarna. Ha en toppen kväll PUSSS

Fredag!!!

Vardag / Permalink / 0

Hej babes, dagen har varit bra och har även varit på en shoppingrunda precis, slutade alldeles för dyr men mycket som behövs fixas just nu!! Ikväll blir det även lite party och hoppas på att det blir kul!! Har även fått skoldatan och fasen va tung väskan blev då :-) 

Ha en toppen kväll puss
Till top