Min onsdag

Vardag / Permalink / 0

Det är inte lätt att fota hundar som bara springer omkring, men åh så fina dom är. Har verkligen blivit en hundmännsika. Kan ju berätta att jag tog 100 bilder.. Så ja det vore ju sjukt om INGEN blev bra. 
Heeej! Igår dansa jag Shbam och tog även med mamma! Efteråt åkte vi och handla lite till kylskåpet och sen såg Jonas och jag ifatt lite serier. Idag tog jag en tidig buss hem till familjen för att vara här och plugga, julbaka och umgås. Vi är även valpvakt vissa dagar i veckan åt en liten valp som är så liten och söt. Har varit ute på en liten promenad, bakat lussekatter & pepparkakor. MYYS! 
Finaste lillebror som blivit så stor... SJUKT att han redan går i 8an?? Trott i ett halvår att han gått i 7an?  
Ska snart dra mig hemåt för sen kommer Emma & Elin hem till mig och vi ska julmysa & laga kvällsmat. Har inte hunnit tagit hem några direkt ifrån min klass så ska bli roligt! PUSSS

Min helg i Stockholm

Vardag / Permalink / 0
Heeeeej! Nu e jag tillbaks igen. Hade först och främst en riktig toppen helg uppe i Stockholm. Vi kom upp runt 3 tiden på eftermiddagen och sen gick vi på outlet, åt tacos och snacka om allt vi lyckats fynda. Sen på lördag tog vi en låååång sovmorgon och sen tog vi det lugnt på förmiddagen och sen åkte vi till MALL och sen kolla vi horse show. Ungefär så såg söndag med ut och i måndagsmorse åkte vi hem med tåget. 
 
Har denna början av veckan pluggat lite, träna body pump med Emma igår & ikväll ska jag iväg & dansa på gymmet. PUSSSS

Hej Lördag!

Vardag / Permalink / 0
Så fin morgon i fredags
Heeeej! Lite för lite tid den senaste tiden men haft det väldigt bra. I torsdags var jag först på intervju för vårt fadderi i skolan & sen gick jag hem till Emma där det bjöds på mat. Hade en mysig middag och sen drog vi vidare till Arbis där Johan Hurtig och framförallt Messiah Hallberg <3 Det var såså bra och roligt såklart! Sen tog jag bussen hem och igår (fredag) gick jag bara mellan 10-11 & sen gick jag på stan med Karin. 
 
Tog sen en buss upp till stockholm med syster, mötte upp farbror och Julia (kusin) gick på Outlet där Broiler spela och handla för lite för mycket pengar. Första julklapparna är även inhandlade!! Idag blir det nog att gå på Mall lite och sen Horse show! PUSS  
 
Till top