Påskafton

Vardag / Permalink / 0
Hej! Inatt sov jag så bra äntligen. Det var gårdagens korta sömn som gjorde att äntligen fick jag verkligen djupsömn. Okej ni kommer ju tycka min familj är världens krydd för påsk... Men vi älskar ju att styra och hålla på så det gjorde vi ju såklart idag med! 
Vi har precis avslutat påskäggsjakten som vi gör varje år och iår tog jag en andra placering... Brukar ju dock bli 1a men självklart inte iår... :-) Heja lillebror! Tror Bruno blev lika glad som jag för mitt påskägg om inte mer
Snart ska vi äta smörgåstårta och sen ikväll ska vi iväg. Puss & ha en trevlig dag/kväll!
 

Långfredagen i bilder

Vardag / Permalink / 0
Började dagen med att baka en påskkladdkaka som innehöll vitchoklad <3 
Haha... Här har vi det fina resultatet! För recept: ICA-> Påskkladdkaka! Den var riktigt god, då den innehåller citron skal, vilket också gör den söt men fräsh. 
 
En mysig promenad men vovvarna. 
Planterade lite. Pappa har börjat plantera ALLT som finns att plantera, så jag hängde på! Så mysigt att få ha lite i fönstret hemma sen. 
PÅSKÄGGSmålning SÅKLART. Enligt tradition måla vi även ägg, dock på påskafton egentligen men detta år blev det en dag för tidigt. 
SEN åt vi påskbord som vi gjort och det blev så gott! Mums
SEN såg vi let's dance & heja på Margaux eller jag och Wilma heja iallafall, dom andra vet jag faktiskt inte riktigt vem dom heja på. Dessa gullisar får avsluta långfredagen i bilder!

Promenad hos familjen

Vardag / Permalink / 0
Igår gick mamma, pappa & vovvarna ut på en liten promenad. Solen lyste så fint men dock gav den inte så mycket värme♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top