Onsdag

Vardag / Permalink / 0
Hej! Har jobbat både måndagskväll och tisdagskväll denna vecka. Tror jag fått något virus i kroppen så idag har jag pluggat från sängen. Ska snart vandra vidare till skolan för att ha ett seminarium och sen är jag ledig ikväll. Puss och ha en fin onsdag!

GODMORGON

Vardag / Permalink / 0
 
Godmorgon! Såhär ser det ut på mitt köksbord just nu. Nu är det dags för plugg och FaceTime med Wilma. Ska möta Emma sen vid 13 och plugga med henne. Har sen föreläsningen vid 15 och ikväll ska jag äntligen jobba igen♥

fint väder och bandy i regn

Vardag / Permalink / 0
HEJ! Okej vi spolar tillbaks tiden lite till i fredags. Jag såg bandy tillsammans med Kela och Jonas. Sen åkte Jonas och jag en sväng till Lukas och hängde med han och Eve och drack ett glas rött. 
Lördag vakna upp med solen i ansiktet och låten "god morgon" (Hur kan ens en dag bli fel när den spelas på morgonkvisten?). Jonas och jag såg ifatt gåsmamman och sen åkte vi hem till Magnum och myste med honom. Jag gick sen en promenad med "brorsan" (Magnum) och solen lyste så gött i ansiktet! 
SEN var det dags för kravall!! (Mer om det laterooo)
Söndag, kom inte hems förns halv 5 imorse hehe så idag vakna jag runt 11. Titta ifatt Farmen och sen hann jag plugga lite. Sen tog jag en promenad till Himpa för att titta på Faik som spela mot Borgia. Faik vann och jag kom nyss hem. Snart kommer Jonas hit♥ Ha en fin söndag!
Till top