HELG (och senaste i veckan)

Vardag / Permalink / 0
HEJ! 
I veckan har jag umgåtts med Jonas i onsdagskväll. I torsdags jobba jag som vanligt och igår fredag starta jag dagen med ett spinningpass tillsammans med Alicia. Sen gick jag i skolan mellan 8-15 och efter det gjorde jag en liten fredagsstädning. Sen mötte jag upp Eve och Lotta på Nelins cafe och tog en mysfika. Åkte sen med dom till Finspång och så mötte vi upp Emma & Emma hos Eve och så drack vi lite rödvin tillsammans. Sen sov jag hos Jonas inatt & nu har han åkt på match och jag ska ta en långpromenad med Kela. Puss och ha en fin helg♥

Sopplunch och plugg

Vardag / Permalink / 0
(Mamma hade bakat, så var väldigt gott att komma hem)
I tisdags efter en typ heldag tillsammans med Louise åkte jag hem till familjen. Wilma är hemma nu så passa på att sova hemma med heeeela familjen. På onsdagen var Wilma och jag själva hemma så vi satt och plugga största delen av dagen. 
Plugg plugg plugg
 
Sopplunch (godaste nu på hösten), vill lova mig själv att göra mer egna soppor!
OCH självklart massa gos
OCH lek i löven!
 

Promenad i svampskogen

Vardag / Permalink / 0
Min helg blev en riktig myshelg och i söndags vakna vi upp pigga och utvilade! Vi tvätta först bil och styrde, sen tog vi en sväng till skogen med vovvarna. Vi hitta mycket svamp, dock svåra att se eftersom löven var i samma färg. Solen lyste igenom skogen, vill göra om detta typ 100 gånger innan denna höst lämnar oss!
 
 
 
Till top