22 maj, min dag

Vardag / Permalink / 0
Börja dagen med lite sång och frukost av Jonas. Sen var det skola fram till 15. 
Sen bjöd jag hem familj och släkt till mig. Jag bjöd på en enklare kvällsmat och sen lite fika. Tips! Ge er inte på att göra marränger :-) KLADDIGT! Är så nöjd och tacksam för min dag, uppvaktningen och mina presenter <3
 
 
Sen mötte jag upp många från min klass på trädgårN och tog ett glas bubbel. Eve, Lotta och Lukas kom också förbi och både jag och Lukas fyller ju samma dag, så börjar bli tradition att vi alltid ses den dagen. Vilken bra dag!!!! Nu ska jag ut och springa till stranden med massa klassvänner <3 PUSSAR
 
 
 

Mina dagar kan bli större större

Vardag / Permalink / 0
I torsdags åkte jag med Lollo och Amanda x2 till Ågelsjön och hängde på en klippa och bara hade det bra. Några bada och solen värmde så gott. 
Sen möttes jag mamma i stan för att springa Vårruset. Jag hade inte hunnit träna något inför det då det kom väldigt spontant, men jag var ändå taggad inför det. När starten gick kom jag på att astma medicinen inte var i mig :-) DET VAR SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT SPRING, kunde verkligen inte andas bra efter tre kilometer.... Men när jag kom i mål var jag så jäkla nöjd och stolt när klockan stod på 24,45!!! Jag hade som mål innan att klara på 27/28 minuter. 
HÄR är välrdensbästa mamma som sprang som tusan också!!!! Jäklar vad stolt jag är över båda oss,tack för att du valde att ta denna bild efter loppet ;-) & TACK för att du tog lite nedifrån ;)  & TACK för att du drog med mig♥
I fredags hämta Jonas mig i stan och sen såg vi en stund på en fotbollsmatch i Finspång. Sen mötte vi upp Emma och spela fotboll på Högalid. Det var mys, vi blev ett gäng och Nikki träffa vi där också. 
 
På lördagen sola jag hemma innan jobb mellan 14-23.30. 
 
 
 
På söndagen börja jag inte jobba förns 16 så åkte med mamma hem när hon åkte hem från jobbet (klockan 07). Hängde med Oscar hela förmiddagen, sola, spela fotboll och skratta. 
Sen kom Jonas också, då åkte vi och bada alla tre. Simma tillomed ut till flotten, det var kallt men inte så farligt!!
Sen när vi kom tillbaks grilla vi korv med bröd. Pappa höll på att elda lite ris så det passa ju perfekt!
Sen gav vi lite mackor till dessa sötisar! Sen åkte jag och jobba!
Sluta jobbet 21.30 så fick lite feeling och drog ut på en löprunda runt stan. 
 
 
Idag har jag varit i skolan mellan 8-13 och sen har jag varit hemma och pluggat. Ska sen iväg på en utbildning vid 17 och sen kommer Jonas till mig. Vi ska då storhandla inför imorgon när jag fyller år♥♥

onsdag fika & Butlers, ikväll vårruset

Vardag / Permalink / 0
Igår (onsdag) vakna jag upp hemma hos familjen igen. Plugga klart på förmiddagen och sen åkte mamma och jag ner till sjön och sola. Sen på eftermiddagen åkte jag med mamma in till stan. Mötte upp lillebror hemma hos mig och åt lite mellis. Sen gick jag förbi ett generalmöte och introducerade mig själv för dom. 
Sen gick lillebror och jag hem till min kusin Daniel för att fira han i efterskott. Vi bjöds på fika och fick se hans lya. Supermysigt att göra något jag och lillebror! 
Sen hämta Jonas mig där, vi åkte och parkera bilen hos mig och sen gick och käka på Butlers. Det blev som vanligt musslor för mig och Jonas åt lamm. Sen gick vi hem till mig och såg morden i sandhamn. 
 
Idag har jag varit i skolan mellan 8-10, sen suttit hemma och gjort klart min IBU (500 ord). Ska nu fixa ihop lite lunch och sen ska jag iväg till sjössss med mina Amandor och Lollo. Ikväll ska jag även springa Vårruset wiie, haha fan! 
 
Till top