Lördag

Vardag / Permalink / 0

Heeej! Igår gick jobbet toppen, väldigt mycket folk vilket var kul! Efter det var det bussen hem och sen hem till Jonas som styrde förkrök. På med träningskläderna då det var tema "klä ut dig till de yrket du vill jobba med i framtiden" då det var 99dagars fest inför Finspångs student. Jag hade alltså träningskläder och lossades vilja bli PT. Hade en jättebra kväll & det var riktigt kul! 

Imorse var det städning som gällde och nu står jag och väntar på bussen för att åka och jobba. Jobbar idag mellan 15-20 och efter det ska jag hem till Jonas igen. Och sen imorgon blir det jobb igen! Tur att man trivs! Ha en toppen dag pussss

Fredag

Vardag / Permalink / 0
Heeeej! Började morgonen på bästa sättet med spinning med Lollo. Kan säga fyfan vad äckligt jobbigt det var. Lollo och jag disskutera efter att det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång så antagligen lär man känna sin kropp och ork bättre för varje gång! Slutar snart vilket är väldigt skönt, ska då åka hem till Jonas och lämna lite kläder och sen ska jag tillbaks till stan och jobba lite. Aja vi hörs sen puss!

<3<3

Vardag / Permalink / 0
Har kollat igenom massa bilder och USB under kvällen vilket resulterade lite bilder här. Hur kan man älska bilder så mycket. Bästa som finns. ha en fin kväll puss!
Till top