min vecka

Vardag / Permalink / 0
Hej!! Okej nu börjar vi om lite igen. 
Vi börjar med måndag. Då var jag i skolan mellan 10-20 då vi i fadderiet efter skolan sydde och pyssla massa med våra kläder inför NolleP. I tisdags var vi i Linköping jag och min grupp och tog vattenprover tro det eller ej. Supermysig dag i solen och efter åt vi buffe och efter åkte vi tillbaks till skolan & labba i labbet. I onsdags var vi i skolan 9-17 då vi jobba med vår rapport och sen labba vi på eftermiddagen. 
Idag har jag pluggat hemma på förmiddagen och även haft en förbesiktning på min lägenhet som snart kommer ut. Ja den 1 Juni går flytten för lilla mig till Norrköping! Ska bli otroligt skönt att slippa detta pendlandet och få hänga mer med mina vänner i stan. Ska snart iväg till tandis och efter det är det Generalmöte! HEJA

Härliga söndag

Vardag / Permalink / 0

Hur underbart väder var det inte igår?? Först lite sovmorgon & sen gjorde jag klart det sista plugget. Sen tog jag en långpromenad med Fanny runt en sjö. Efter det gick jag till Jonas & hans familj & tog en fika ute i solen. Sen åkte Jonas & jag till Torstorps stall där Wilma tävla med sin polle. Duktiga var de & vinst tillomed!! Hoppas ni hade en fin helg puss!!

(Juste vi tar flytten i ett annat inlägg)


Lördag

Vardag / Permalink / 0

Hej!! I går jobba jag 17-02.30 på Hugo & idag har Jonas & jag varit i skogen & grillat. Sen tog vi en kaffe hos min familj & sen har jag försökt plugga lite & sen städat hela lyan! Nyss duschat & ska sen hänga med Eve & Lotta en sväng. PUSSS (snart ska ni få veta något roligt hehe)

Till top