kvalitetstid, marknad och sjön

Vardag / Permalink / 0
 
tisdags åkte jag hem tidigt till familjen för att styra med lunch och all packning inför en heldag vid sjön. 
Wilma, Nora, jag och Eve hängde nere vid sjön hela dagen och Lotta anslöt även efter sitt jobb. Vi var kvar till kvart i 7 och det var fortfarande SÅ varmt. Mysigt med lite kvalitetstid med dom iallafall♥
 
 
 
onsdags hängde jag en kort stund vid sjön med mamma och sen var jag på marknad med mamma & lillebror. Vet inte riktigt vad vi kände när vi väl kom dit, det var 32 grader och asfalten smälte på vägen. Skorna klibba och svetten rann. 
 
Sen mötte jag upp dessa för lite häng på Fabbes altan. Körde lite spa för ansiktet och drack bubblor. SuperMYS
 
 
TVÅ SEKUNDER EFTER DENNA BILD RAMLAR BÅDE VOVVE OCH OSCAR I HAHA.... 
 
IDAG torsdag vakna jag upp en aning slitnare men spendera hela dagen vid sjön med familjen. Så mysigt att plocka ihop picknick (OKEJ denna gång gjorde mamma allt) och sen bara vara vid sjön. Sova lite, umgås och leka i vattnet. Både Jonas och pappa kom förbi efter deras jobb med. Jonas och jag sover hos mig inatt och imorgon väntas SMÖGEN för mig!! WIE
 
 

Småland V.29

Vardag / Permalink / 0
 
 
tisdags förra veckan hoppa jag på tåget ner mot Växjö. På stationen blev jag upphämtad av Bästa Lollo som pluggar samma som mig. Vi gick runt lite i Växjö och sen åkte vi hem till hennes familjshus. Vi åt en god halloumi sallad och prata ifatt lite.
 
 
Sen följde vi med hennes familj på BILBINGO haha. Det var så kul, men blev tyvärr ingen vinst. Sen tog vi en liten promenad och sen hade vi ansiktsmask innan vi somna. 
 
 
Dagen efter gick vi upp lite efter 7 för att springa innan frukost. Sen gjorde vi oss iordning för att åka ner mot gulle Amanda som bor i Karlskrona. Vi kom fram till henne vid 14. 
Vi åkte in till Karlskrona och åt glass. 
 
 
VI bada sen med våra nya flytpizzor <3 
Sen var det dags för lyx lyx lyx med en egen kräftskiva med kräftor som Amandas familj fångat. Det var så GOTT. Amandas mamma gjorde världens godaste focaccia med. 
Titt så fin vovve Amanda har <3 (Okej hon har två, skulle lika gärna kunna vara båda på bilden)
Sen var det badtunna som gällde varvat med att springa ner till sjön och "svalka" sig. Är så tacksam för att jag fick komma och hälsa på båda två. Är mer pepp inför höstens studier och vill mer än gärna ha tillbaks båda till Norrköping redan nu <3
 
 
På torsdagen vakna vi upp alla bredvid varandra och vi åt en god frukost. Vi hälsa på Amanda och deras två får (även här får bara en vara med på bild). 
 
Jag och Lollo åkte sen för att komma hemma ganska skapligt till Norrköping. Vi tog en lunch på IKEA men sen hitta vi såklart lite nytt också.. Hade blivit billigare om vi gick till en fanzzy resturang istället :-) Vi åkte iallfall upp till Norrköping och kom hem ungefär runt 17. Jag städa då lyan och tog sen en kvällspromenad. 

Gryts skärgård

Vardag / Permalink / 1
HEJ! Imorse vakna jag runt 8 och gick en liten morgonpromenad. Sen duscha jag och åt frukost. Sen tvätta jag toan och svabba golvet i lägenheten. Vid 12 börja jag tvätta och sen mötte jag upp Lollo på systemet för att handla lite alkohol. Köpte med mig sushi hem och tog sen en powernap. Nu har jag precis pakat klart till Gryt som jag åker till idag nu strax. Åker med lite vänner från klassen och det ska bli superkul och MYS! Ha en fin helg♥
KOLLA vilken fin klänning jag fått av Wilma!! 
 
 
Till top