Mot Helsingfors

Vardag / Permalink / 0

Gick upp runt halv 9 imorse. Tog en dusch & börja fixa lite frukost & kaffe. Såg på Nyhetsmorgon & packade väskan för idag åker jag på kryssning med två från min klass! Tog en lunch från paus innan bussen gick & nu rullar bussen i det fina vädret upp till Stockholm. Ska bli så skönt att åka ut på havet & sen spendera en dag i Helsingfors också❤️❤️ PUSSSS

Min lördag HALLOWEEN

Vardag / Permalink / 0

Heeej!! I lördags drog jag med potta till stan & vi förfesta & åt tapas tillsammans med Emma (från min klass) & hennes kompis Elin! Det var super kul & mysigt. När klockan närma sig 12 drog vi oss mot trappan & dansa hela kvällen lång tills stad i ljus avsluta kvällen. Köpte med mig allt från donken & sen satt Wilma & jag uppe & snacka skit hemma hos mig.

I söndag var Wilma här och myste med mig. Vi åt god mat & såg på film. Sen kom Jonas hem till mig & jag såg lite serier & ridsporten medan han plugga.

IDAG SKA JAG PÅ KRYSSNING MED FINA VÄNNER <3

Min perfekta fredag

Vardag / Permalink / 0

Slutade klockan 12 efter att ha gjort min presentation & det gick ändå bra faktiskt! Nu är jag äntligen ledig hela nästa veckan, så skönt! Har tydligen valt rätt linje, så man får lite ledigt ;) fira detta med en lunch på stan med min syster & Claire❤️ hade det så mysigt!

Sen tog jag samma buss som Wilma hem & gick en mysig promenad med vovvarna & mamma. Bästa med att bo på landet är att det är så mycket lättare att komma ut och hänga i naturen mer. Skritta även av Kitty när Wilma packa till tävligen som de åker på idag.

Sen kom Fanny hem till mig och vi gjorde enchilladas & myste. Hängde i soffan framför youtube & hade det bäst. PUSSSS

----------------

Ikväll är det äntligen halloween & det ska bli så kul! Men först ska Jonas & jag ut & mysa i det fina vädret. PUSS

Till top