Dimmigt i jungeln

Vardag / Permalink / 0
 
Bilder ifrån idag (söndag)
HEJ! Okej ligger efter lite med bilder, men iallafall igår stekte vi i solstolen hela dagen. Idag tog vi cabinbanan upp till bergen här i Madeira. När vi kom upp var det så dimmigt att vi knappt såg något. Vi hitta iallafall en JÄTTEMYSIG park som vi gick omkring i. Sen gick vi hela vägen rakt ner, det var så brant haha, aldrig gått på asfallt så brant och långt tidigare. Nyss har vi ätit massa sushi och nu lite lugnt på rummet. Ikväll blir det SPA och en lugn kväll. Hoppas på att slå Emma i en omgång i pingis igen! Pussssar från Madeira! 
 
 

LEVADA

Vardag / Permalink / 0
 
HEJ från Madeira! Vi har det toppen här. Igår börja vi dagen med att skriva klart vår B-uppsats synopsis och efter det gick vi upp på Madeira lite. Vi hitta så fina platser och gick längs en Levada. Det är så lätt att komma högt upp och få så fina utsicksplatser. Sen på eftermiddagen var vi på spa och sen hade vi ansiktsmask och drack bubbel på rummet. Sen gick vi ut och åt middag och det var så coolt. Vi åt på en grillsten eller hur jag ska förklara. Vi fick alltså sitta och vända vårt kött själva och välja stekgrad. SÅ gott och roligt! 
 
Somna sen inatt och imorse har vi ätit vår hotellfrulle med bubbel. Nu är synopsis inlämnad och nu ska vi fixa lite på rummet och sen ska vi åka linbana upp på Madeira! Puss och hoppas ni har det bra där hemma♥
 

trerättersmiddag

Madeira / Permalink / 0
(Bilder ifrån Emmas kamera!)
MEN oj vad detta var mysigt och gott. 
Till förrätt: Musslor (!!!)
Huvudrätt: Kycklingbröst med championsås med fries.
Efterrätt: choklad mousse 
Till top