Godmorgon

Vardag / Permalink / 0
 
Hej! Igår blev en lite jobbig kväll med tråkiga besked, jag var iallafall i skolan en stund på kvällen med mitt fadderi. Jonas kom till mig efter sin träning och vi handla och käka burgare på kvällen till IFK matchen på tv. 
 
Idag har jag varit ute på en springtur/promenad och sen satt igång 2 maskiner tvätt. Har duschat och diskat upp allt ifrån igår så nu är det fint igen. Ska bädda rent i sängen med först lite frukost och plugg. PUSS & KRAM
 

En liten måndag igen

Vardag / Permalink / 0
okej HEJ! Här kommer ett skepp lastat med massa senaste nyheter från lilla mig. Senaste tiden har jag försökt komma tillbaks till vardagen. Jag har varit ute på några springturer och också ett morgonpass i fredags.
Jag har också gjort egen äpplejuice som blev superGOD! Dock märks det att det inte är några kemikalier i då den inte håller så länge :-)
Jag har haft flera idolmyskvällar med både Jonas men också några från klassen.
Jag har haft en massa ansiktsmasker! Här använder jag en lermask från BodyShop! 
Jag hade Wahlgrens Värld premiär hos mig i torsdags med  Amanda, Lollo, Jossan & Mathe. 
Jag har bakat äpplepaj utan smör/margarin som blev riktigt bra! Pappa & lillebror kom förbi på hojjarna så vi passa på och fika tillsammans. 
Haft en hel del pluggdagar vid mitt köksbord. IDAG har jag också checkat av min telefonintervju som jag mått dåligt över hela helgen! 
Ätit en heldel sånna hära frukostar. Havregrynsgröt med massa tillbehör! 
Också hunnit äta lunch med mami & Wilma. Skönt att hinna säga "hejdå" till Wilma som åkt tillbaks till Lund. 
Får boka in en resa snart till henne igen
 

Tillbaks

Vardag / Permalink / 0
HEJ vänner♥ Antar att det är tillbaks till verkligeheten även för er idag. Inatt sov jag så oroligt, riktigt dåligt men tror det fanns mycket pirr i min mage. Jag ville bara att det skulle vara morgon så jag kunde få träffa mina vänner igen! Det var så kul att se alla igen, trots att vår introduktion var som en riktig käftsmäll. Helvete vad mycket vi ska hinna på 5(!!!) veckor, men det klarar vi! Efter skolan var Emma P & jag kvar i skolan och hade en station under nolleP med våra nya studenter. Vi körde ett egengjort "med andra ord" som var kopplat till skolan. 
 
Nu är jag hemma. Jag har ätit en matlåda som jag hitta i frysen. Jag har tittat på Ida Wargs förlossnings video och tjöt en skvätt, blev så blödig. Färgar nu brynen framför IDOL nedkrypen i sängen. Det känns SÅ konstigt att ligga här själv i min lägenhet. Jag har knappt varit själv någon gång under sommaren när jag tänker efter. Men det är nyttigt och viktigt! Imorgon börjar jag skolan vid 9, ska försöka jobba på ordentligt nu så det inte blir stressigt på slutet. HA DET BÄST!
 
 
Till top