Julbord och sista dagen på praktiken

Vardag / Permalink / 0
I onsdags åkte jag med dessa små älsklingar till IKEA för att äta julbord. Vi "brukar" ha lite lilljul men iår bestämde vi oss för att ta det enklare valet. Det var så mysigt att få lite kvalitetstid mitt i veckan!!
Hur vackert var det inte här då?! 
Mamma och jag tog en lunch i torsdags och det var mysigt. ♥♥ I helgen ska vi iväg, familjen och jag på lite äventyr så det mesta handla om dä denna lunch.
HUR VACKERT OCH KRISPIGT?! ÄLSKAR <3 (och idag har det ös regn...)
Idag var det faktiskt min sista dag på praktiken? Hur sjukt? Hur fort kan det ens ha gått? Men fan vad roligt jag har haft det och jag har blivit så mycket mer taggad på att börja jobba på riktigt snart. Börja förresten dagen med spinning, så tacksam för att Alicia mötte mig där, annars hade jag aldrig kommit dit! Sen åt jag frukostbuffe på praktiken och ja sen rulla bara dagen på!
Jag gav företaget massssa godis som tack att jag fått vara där och störa lite och jag fick en jääääättefin ljuslykta av dom ♥ Nu ska jag städa lite och sen börja fixa mig för ikväll är det FRICKYYY! Pussss & ha en bra helg!
 
 

4år sedan

Vardag / Permalink / 0
I måndags var det 4år sedan Miragon blev dålig och fick lämna oss.. Det känns så sjukt när jag tänker på det, på ett sätt känns det evigheter sen jag "sluta" med hästlivet men samtidigt känns det fortfarande som om jag saknar det och att det är en del av mitt liv, vilket det faktiskt inte är. Får rysningar när jag tänker tillbaks hur bra vi har haft det alla syskonen och haft detta tillsammans och fått dela det tillsammans med hela familjen. Även lillebror hängde ju på, på hästryggen i full galopp oavsett vilken häst han satt på. Saknar det så mycket, och jag ser verkligen mig själv med en häst i framtiden, men den tiden kanske är ganska långt bort från idag. 

Tisdagsuppdateringen

Vardag / Permalink / 0
Kolla vilken fin liten chilli jag fått på mitt träd som jag fick av Eve och Lotta när jag fyllde!!! 
Hej och godkväll! I söndags var jag i Bodaborg och det var så roligt. Jag har inte tidigare varit där så hade bara förväntningar från vad alla andra hade sagt om det. Jag tyckte det var kul att det passar så många olika människor, det finns både fysiska men också kluriga banor som gör att det blir en bra blandning. 
Köpte dendär lille vasen med avokadokärnan i, sist på IKEA!  
I måndags körde jag Function tillsammans med Alicia och efter det kom Jonas till mig och vi laga laxpasta. Idag har jag varit på gymmet efter praktiken och körde först bandet i 30 minuter och sen körde jag 1h bodybalance. Det gick så bra och kände mig äntligen lite mottaglig för den lugna delen. Sen har jag duschat och slöat i soffan till "vår tid är nu" och snart ska jag sova. Imorgon är det julbord med mina favvisklassisar efter praktiken <3  Puss & ha en fin kväll & ta hand om varandra! 
 
(Juste har börjat sätta upp stjärnorna i fönstrena, får visa er nästa gång om ni inte sett på Snap (emmetyp))
Till top