Valborg i Lund

Vardag / Permalink / 0
 
Ska få spendera valborg men min favorit i Lund! Ska bli så otroligt kul att få hänga på henne och hennes friends!!! AH, jag som aldrig firat valborg på detta sätt, längtar så mycket! Åker ner på söndag och sover kvar tills tisdag. 
 

Senaste dagar HEJ!

Vardag / Permalink / 0
I måndags gjorde jag en vegetarisk "köttfärsås" som blev så god. Använde mig bara av vegetarisk färs och sen gjorde jag precis som vanligt, som när man har kött. 
Sen har vi bara chillat på skiftet och umgåtts. Delat ut straff och bara haft det bra!
Igår Onsdag sov jag hemma hos familjen och jag vakna inte förns 11,25?! Så inte jag hehe. Mamma och jag tog med vovvarna ut på en lång skogspromenad och sen fika vi halvvägs med äggmackor och kaffe. Sen jobba jag på Butlers till 23 och idag ska snart iväg på lunchaktivitet och sen tänkte jag springa förbi gymmet en sväng. Ikväll är det skiftet igen som gäller!
 

Söndag 22 april 2018 & måndag

Vardag / Permalink / 0
Börja morgonen med att gå upp och plugga det sista för helgen och sen tog jag en kort promenad i solen. Sen kom Jonas hem till mig så vi gick till Halvars och köpte glass. Sen satte vi oss i gräset och bara hade det bra. 
Sen tog vi det bara lugnt, såg ifatt lite serier och sen åt vi Subway till kvällsmat. 
 
När klockan slog 22.30 smet jag ut för att SKIFTET 2018 har startat och det är vi fadderier som arrangerar det för våra barn (alltså dom nya oss). Sen kom jag hem och sov vid halv 12 igen. 
 
Imorse gick jag till gymmet igen och körde pass. Min kropp var så lätt när jag gick till gymmet men när jag väl var där höll jag på att dö en aning. Hela kroppen var bara så tung, men det gick ändå bra, eller jag tog mig igenom passet. Sen gick jag hem duscha, åt frukost och pluggade klart. Är nu klar med min IBU & mitt litteraturseminarium. 
Älskar på ett sätt att plugga hemma. Här sitter jag med ansiktsmask nr 2 på mig och dricker kopp efter kopp. Vid 12 ska jag vara på plats för lunchaktiviet och sen har jag lektion mellan 13-15. Hoppas vädret fortsätter vara fint! 
 
Till top