Söndag 22 april 2018 & måndag

Vardag / Permalink / 0
Börja morgonen med att gå upp och plugga det sista för helgen och sen tog jag en kort promenad i solen. Sen kom Jonas hem till mig så vi gick till Halvars och köpte glass. Sen satte vi oss i gräset och bara hade det bra. 
Sen tog vi det bara lugnt, såg ifatt lite serier och sen åt vi Subway till kvällsmat. 
 
När klockan slog 22.30 smet jag ut för att SKIFTET 2018 har startat och det är vi fadderier som arrangerar det för våra barn (alltså dom nya oss). Sen kom jag hem och sov vid halv 12 igen. 
 
Imorse gick jag till gymmet igen och körde pass. Min kropp var så lätt när jag gick till gymmet men när jag väl var där höll jag på att dö en aning. Hela kroppen var bara så tung, men det gick ändå bra, eller jag tog mig igenom passet. Sen gick jag hem duscha, åt frukost och pluggade klart. Är nu klar med min IBU & mitt litteraturseminarium. 
Älskar på ett sätt att plugga hemma. Här sitter jag med ansiktsmask nr 2 på mig och dricker kopp efter kopp. Vid 12 ska jag vara på plats för lunchaktiviet och sen har jag lektion mellan 13-15. Hoppas vädret fortsätter vara fint! 
 

Senaste bilder i mobilen

Vardag / Permalink / 0
I onsdags börja jag dagen med ett pass på gymmet 6:45. Sen efter det tog jag en handling på ICA, när jag ändå var nere på stan. Sen satte jag igång och plugga och efter det hade jag en labb i skolan. Sen efter det mötte jag upp fadderiet för att planera *Trumvirvel* SKIFTET som är nu nästa vecka.
Sen gjorde jag ett litet hemligt uppdrag med de andra generalerna.
 
I torsdags var jag i skolan på förmiddagen och sen satt jag med några från klassen på Brödernas. Fick kanske inte jättemycket gjort men solen tittade fram, så vad gör man inte. Sen kom Jonas hem till mig och vi hade burgarkväll. SÅ efterlängtat! 
I fredags börja min morgon i spinningsalen, herregud var jobbigt det var. Ni skulle se mitt tomat-face efteråt! Efter det var vi hela klassen ute i skogen och spekulera och titta på stenar/skogen/berg/marktyp mm. SÅ underbart i detta väder. Jag hann precis hem till menyprovningen på Butlers, deras nya dessert säger jag bara! ÄT DEN! Sen efter det mötte jag upp Lollo, Amanda x2 & Emma för att ligga i parken och sola. SÅ najs, 26 grader, helt sjukt! 
 
PÅ kvällen blev jag bortskämd med detta över, helt otroligt duktig är den där Alicia. Hon fyllde år för någon vecka sen, så vi fira henne jag och några fina vänner. Det var superduper mysigt och gott. 
I lördags gick jag först upp och pluggade till mitt litteraturseminarium och efter det hängde jag i parken med Lollo (haha en annan Lollo), Sabina och Alicia. Får sånt sug efter sommaren, ge mig mer värme och mer sol! Det var iallafall jättehärligt. Sen gick jag till JOBBET och jobbade till 23,45 och sen gick jag till TrädgårN, LYX att kunna gå dit direkt efter jobbet och mötta upp massa klassisar ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
 

Trevlig lördag

Vardag / Permalink / 0
HEJ! Tänkte bara titta in här lite snabbt innan jag börjar jobba. De senaste dagarna har varit så bra! Hunnit umgås med mycket människor, tränat och njutit av solen! Kommer en lite bättre uppdatering om dag för dag en annan dag. Ha en fin dag & njut av solen!
Till top